TOKAT / PAZAR - Üzümören İbn-i Kemal İlkokulu

Üzümören İbn-i Kemal İlkokulu

Adres
ÜZÜMÖREN BELDESİ YEŞİLDERE MAH. MEHMET AKİF ERSOY CAD. ÜZÜMÖREN IBNI KEMAL ILK OKULU BLOK NO 5 PAZAR / TOKAT
Vizyon
Atatürk ilkelerine bağlı, yaratıcılığı ve tasarımcılığı teşvik eden; öğretmen, öğrenci ve velileriyle işbirliği yaparak çalışan; Türkiye ve Çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir okul olmak.
Misyon
Okulumuzdaki tüm öğrencileri; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, teknolojik gelişmelere açık, kendi değerlerine sahip çıkan, özgüvenini kazanmış, mutlu ve başarılı bireyler olarak hayata hazırlamak.
Kütüphane Kitap Sayısı :900
Öğretim Şekli :Binamızın yıkım kararı dolayısıyla Üzümören GOP. İ.H.O. binasını ortak kullanmaktayız.
Saatler
Başlama: 09:00 Bitiş: 14:30 Binamızın yıkım kararı dolayısıyla Üzümören GOP. İ.H.O. binasını ortak kullanmaktayız.
Kaloriferli
Otobüsle
Yerleşim Yeri
Tokat il merkezine ortalama 38 km, Pazar ilçesine 12 km, Turhal ilçesine 25 km, Zile ilçesine 30 km mesafededir. Beldenin nüfusu 5000 civarında olup rakım 645´tir. Beldede iki ilkokul, bir ortaokul, bir İmam Hatip Ortaokulu ve bir lise bulunmaktadır. Ayrıca bir anaokulu vardır.
İl merkezine 38 km uzaklıktadır. İlçe merkezine 12 km uzaklıktadır.